Csomagküldés külföldre nemzetközi futárszolgálattal

0
109
Csomagküldés külföldre nemzetközi futárszolgálattal

Régen is már gyakoriak voltak a csomagfeladások, de az utóbbi években egyre nagyobb a számuk, különösen ami a külföldi régiót érinti. Az online felületeken történő vásárlás rohamtempójú növekedése ezt még inkább tovább gyarapította, így a külföldre történő csomagfeladás már egy teljesen átlagos tevékenységnek számít mind magánszemélyek, mind pedig cégek körében.

Futárszolgálatok megbízhatósága

A növekvő csomagküldési igényt egy ehhez rugalmasan alkalmazkodó futárszolgálati rendszer követte, amelynek egyik tagja a DPD futárszolgálat, akik hazánkban is már sok éve az élvonalban járnak. Amikor belföldre szeretnénk csomagot feladni, akkor is már egyfajta bizalmi kapcsolat alakul ki a feladó és a futárszolgálat között, ez viszont hatványozottan igaz a külföldi feladások esetében.

Nem csupán törékeny holmiknál érvényes az, hogy aggódunk, vajon megérkezik-e időben és sértetlenül az adott küldemény. Minél messzebb küldünk valamit, annál inkább fennáll a lehetőség elviekben, hogy történik a rakománnyal valami, nem ér oda a megbeszélt időben. Van, aki képzeletében már egy széttört dobozt lát, de szerencsére ez a valóságban nem így van. A futárszolgálatok szolgáltatásainak magas minőségét az is bizonyítja, hogy töretlen a beléjük vetett bizalom, és továbbra is nő a külföldi csomagfeladások száma.

A Csomagnet.hu oldalán adott az összehasonlítás

A DPD csak az egyik a lehetőségek közül, ha külföldre szeretnénk nemzetközi partnerekkel csomagot küldeni. Senki sem szeretne órákat eltölteni a futárszolgálatok keresgélésével és ajánlataik összehasonlítgatásával, épp ezért a legjobb és leggyorsabb módja, hogy válaszokat kapjunk kérdéseinkre, ha rámegyünk a Csomagnet.hu gyűjtőportál főoldalára, ahol mindössze néhány paraméter megadásával már meg is kapjuk, hogy melyik csomagküldő mennyi idő alatt és milyen árazással vállalja a küldeményünk feladását.

A Csomagnet.hu kalkulátorában válasszuk ki a célországot a legördülő menüből. A feladó országnál már adott Magyarország, azt nem kell kitölteni. Utána a doboz méreteit kell beírni, azaz a hosszúságát, szélességét, magasságát és a súlyát, ezután pedig a “Mutasd az ajánlatokat” menüpontra kattintva már kezdhetjük is az összehasonlítást.

A listát mindjárt a DPD kezdi, mert ők vállalnak a legalacsonyabb áron kiszállítást. Természetesen ez nem jelent alacsonyabb minőséget, hanem a szállítási idő lesz hosszabb náluk minimális mértékben. Akinél nem szempont, hogy már másnapra a címzetthez érjen a küldemény, ugyanakkor árérzékenyebb, annak mindenképp a DPD lesz a nyerő választás.

A TNT a leggyorsabb szállító cég

Vannak csomagküldők, mint amilyen a DPD vagy a GLS is, akik a közúti fuvarozásban jeleskednek. Azonban, ha a gyorsaság az elsődleges, akkor nem kérdés, a TNT-t kell választani, hiszen ők a légi fuvarozásban vannak élvonalban. Ezáltal garantálni tudják az 1 vagy 2 napos szállítási határidőket, attól függően, hogy a sima Express vagy az Express Economy szolgáltatásukat választjuk.

Kép forrása: csomagnet.hu