Innovatív esztétikai eljárás a hajhullás kezelésére

0
112
Innovatív esztétikai eljárás a hajhullás kezelésére

A hajhullás a nők és a férfiak életét egyaránt megkeserítheti. A Nucleofill Hair kezelés segíthet megszüntetni a problémát. A cikkben sorra vesszük az előnyeit, valamint az eljárás menetét, továbbá azt is eláruljuk, hogy lehet-e mellékhatása, és kiknek ajánlott ez az eljárás. 

A Belvárosi Orvosi Centrumban is elérhető Nucleofill Hair kezelés egy innovatív esztétikai eljárás a hajnövekedés támogatására és a ritkulás megszüntetésére. 

A kezelés előnyei

A Nucleofill Hair egy polinukleotidokat tartalmazó biorestrukturáló orvos-esztétikai készítmény. A hatóanyag egy biostimulátor, amely különlegesen komplex összetételének köszönhetően természetes módon tud hatni. A kezeléssel csökkenthető a hajhullás mértéke, növelhető a hajhagymák vitalitása és regenerálódási képessége, valamint a segítségével fokozódik a növekedés.

Mindenféle hajtípus esetén hatásos lehet. A hölgyek és az urak esetében egyaránt alkalmazható, célzottan be lehet vetni a problémás területeken. Komplex, erős antioxidáns összetevőket is tartalmaz a hatóanyag, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a gyulladás csökkentéséhez, és ezáltal fokozzák az egészséges növekedést. Az eljárás célzottan a hajhagymáknál fejti ki hatását, megerősíti és regenerálja az azokat ellátó szőrtüszőket. Ennek köszönhetően tud hatékonyan fellépni a ritkulás ellen, valamint dúsabbá tenni a hajkoronát, vagy erősebbé a szakállt.

A Nucleofill Hair kezelés lépései

Az eljárást egy rövid konzultáció előzi meg, amely során felmérik, hogy van-e bármilyen ellenjavallat, valamint kiderül, hogy valóban segíthet-e a páciens problémáján. Amennyiben alkalmazható a Nucleofill Hair kezelés, akkor egy négyalkalmas kúra veszi kezdetét. 

Az eljárás során mikrotűvel kerül bejuttatásra a hatóanyag a hajhagymákhoz. Mivel mikrotűt használnak, a kezelés szinte fájdalommentes, ráadásul nagyon rövid ideig tart. Mindenképpen érdemes frissen mosott hajjal érkezni, ugyanis utána egy napon át nem szabad hajmosásra sort keríteni. 

Kiknek ajánlott?

Ajánlott a haj elvékonyodása, gyengülése, ritkulása esetén, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Továbbá közönséges kopaszodás esetén, szülés utáni hajhullásnál, hajbeültetés előtt és után, valamint a betegségeket követő hajhullás esetén is, például poszt-Covid-szindróma esetén. Az említett esetekben érdemes időpontot egyeztetni szakorvosi konzultációra a Belvárosi Orvosi Centrumba.

A Nucleofill Hair tiszta hatóanyagokat tartalmaz, amelyek természetes forrásból származnak, így az eljárásnak ritkán vannak mellékhatásai. Amennyiben mégis előfordul, akkor enyhe duzzanatra, bevérzésre vagy pirosságra lehet számítani. Ezek miatt azonban nem kell aggódni, hiszen csupán átmenetiek és rövid időn belül elmúlnak.

Kép forrása: belvarosiorvosicentrum.hu