Mi a különbség a flector és a flector extra között?

0
4935
mi a különbség a flector és a flector extra között

A Flector 10 mg/g gél és a Flector Extra 10 mg/g gél közötti különbségek a következők:

 1. Hatóanyag: Mindkét termék ugyanazt a hatóanyagot, a diklofenák-epolamint tartalmazza, grammonként 12,92 mg és 12,93 mg mennyiségben, ami megfelel 10,0 mg diklofenák-nátriumnak.
 2. Egyéb Összetevők:
  • A Flector Extra tartalmazza a következőket: szójalecitin, makrogol-glicerin-hidroxisztearát, makrogol-sztearát, karbomerek, nátrium-hidroxid, izopropil-alkohol, parfüm és tisztított víz.
  • A Flector tartalmazza a következőket: Dalin pH parfüm, karbomerek, makrogol-sztearát, cetil-sztearil-etil-2-hexanoát, trolamin, izopropil-alkohol, makrogol 300, és tisztított víz.
 3. Küllem és Csomagolás:
  • A Flector Extra sárgás, tejszerű, homogén gél, amely alumínium tubusban vagy hajtógázos (sűrített levegő) alumínium tartályban érhető el, 50 g, 60 g vagy 100 g kiszerelésben.
  • A Flector fehér vagy csaknem fehér, tejszerű, egységes gél, jellegzetes izopropanol és parfüm szaggal, 60 g vagy 100 g gél csavaros PP kupakkal lezárt alumínium tubusba töltve.

A Flector Extra és a Flector közötti fő különbség az egyéb összetevőkben és a csomagolásban van. A Flector Extra szójalecitint tartalmaz, amely fokozza a diklofenák felszívódását, ezáltal növelve a gél hatékonyságát. Az eltérő illatanyagok és egyéb összetevők miatt a két termék különféle illatokkal és állagokkal rendelkezik.

Forrás: https://www.pharmindex-online.hu/

Figyelem! Cikkünk semmilyen módon nem alkalmas öndiagnózis felállítására, nem tekinthető terápiás javaslatnak. A teljesség igénye nélkül összeállított informatív jellegű írás. Ha a cikkben megfogalmazott tünetek, jelenségek, információk érintenek, mielőtt bármit is tennél, bármin is változtatnál konzultálj orvosoddal. gyógyszerészeddel!