Minden, amit a szemhéjplasztikáról tudnod kell

0
88
arc

Az idő múlásával / genetikai adottságokból adódóan esztétikai problémával találkozhat a szemkörnyéken: a szemhéj laza, a bőre ezen a területen megereszkedett.

Bár az összhatás esztétikailag sem kellemes látvány ha tükörbe néz, a szemhéj megereszkedése akár a látást is korlátozhatja, sminkelésnél a tusvonalat is takarhatja, így a mindennapokban is kellemetlenséget okozhat.

Van-e erre tartós megoldás?

Műtét nélküli kezelések a szemkörnyéken

A műtét nélküli eljárások közé tartozik a lézeres szemhéjplasztika, melynek során a bőr feszességét és tömörségét javítják.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy a szemhéjproblémák mögött lehetnek más okok is, például a szem körüli ráncok vagy az alsó szemhéj táskásodása, ebben az esetben ezek a megoldandó problémák.

A lézeres szemhéjplasztika kiváló választás lehet, ha a bőrfelesleg nem jelentős, vagy a plasztikai sebészeti beavatkozás nem megoldható.

Az Endolift szemhéjkezelés is hatékony lehetőséget kínál a szemkörnyék megújítására, ez akár a lézeres szemhéjkezeléssel is kombinálható, hogy az eredmények még látványosabbak legyenek.

Emellett injekciós kezelések is rendelkezésre állnak, melyek segítenek a szemkörnyéki problémák enyhítésében, legyen szó sötét karikákról vagy árkoltságról.

 

Tartós, látványos megoldás: szemhéjplasztika

A szemhéjplasztika az az eljárás, mely elsődlegesen a laza, megereszkedett szemhéj korrekciójára szolgál a bőrfelesleg eltávolításával, így ez az egyik leghatékonyabb módja az itteni bőrfelesleg kezelésének.

A megoldás ma már biztonságos, ambuláns beavatkozással is elérhető.

Az előnyei:

  • Tartós megoldást nyújt, a látásban zavaró bőrfelesleg megszűnik.
  • Helyi érzéstelenítésben történik.
  • Gyors a felépülési idő, 1 hét után a varrat és a kötés eltávolításra kerül.
  • A varratszedést követően jelentős javulást láthat.
  • A heg a gyógyulási folyamat során ‘láthatatlan’, hiszen a szemhéj áthajlási redőjében helyezkedik el.

Hogyan kell elképzelnie a kezelés menetét?

A felső szemhéjplasztika megfontolandó lehet abban az esetben, ha jelentős bőrfelesleg vagy látáskorlátozás jelentkezik a szemhéj megereszkedése miatt.

Minden esetben konzultáció javasolt a plasztikai sebésszel, aki megvizsgálja, hogy a szemhéjplasztika valóban a legoptimálisabb megoldás-e az adott helyzetben.

  1. A műtétet megelőző konzultáción vesz részt.
  1. A beavatkozás időpontjában Ön és orvosa is felkészül a beavatkozásra.
  1. A műtét helyi érzéstelenítésben zajlik, általában egy órát vesz igénybe.
  1. A műtét után fontos a megfelelő utókezelés és a szövődmények minimalizálása.

A szemhéjplasztika számos esetben kiváló megoldást nyújthat a szemkörnyék esztétikai és egészségügyi problémáira. Fontos azonban minden esetben konzultálni a szakemberrel, hogy a legmegfelelőbb kezelési módot válassza, amely megfelel az Ön igényeinek.

 

Porta Bella Vita esztétikai klinika – ahol Ön az első

Az orvos esztétikai kezelések, beavatkozások során a szakértelem a legfontosabb. A kívánt eredmény eléréséhez elengedhetetlen, hogy tapasztalt orvosokat keressen fel.

Porta Bella Vita esztétikai klinikán Dr Mihócs Alexandra plasztikai sebész műtős szakasszisztens közreműködésével zajlanak a bevatakozások, aki a legkorszerűbb eszközök és gépek segítségével végzi az ambuláns műtétet helyi érzéstelenítésben.

A klinikán arra törekszenek, hogy a legjobb eredményt nyújtsák, Ön pedig újra jól érezze magát a bőrében!

Az esztétikai klinika 2011 óta csal mosolyt páciensei arcára minőséget és biztonságot biztosítva az esztétikai kezelések során.

A Porta Bella Vita csapata szeretettel várja önt: látogasson el a honlapjukra és tudjon meg többet a kezeléseikről, webshopjukban pedig minőségi kozmetikumok és termékek között böngészhet.