Válassz formatervezett és hosszú élettartamú bútorokat a fürdőbe!

0
67
fürdőszoba

A fürdőszobák a tisztálkodás mellett a családtagok kikapcsolódását is szolgálják, ezért törekedni kell a lehető legkényelmesebb kialakításra, esztétikus, stílusos, valamint funkcionálisan és élettartam szempontjából is optimális berendezések kiválasztására.

A legfontosabb berendezési tárgyak, a szaniterek mellett a használhatóság, rendezettség szempontjából nagy szerep jut a különféle fürdőszoba bútoroknak, amelyek lehetnek a Zuhanykabin.hu kínálatában található komplett bútorcsaládok, de igényeink szerint eklektikusan is alakíthatjuk. 

Azonban mivel olyan helyiségről van szó, ahol a magas páratartalom mindennapos, a hosszú élettartam és az esztétikus megjelenés érdekében ellenálló, strapabíró anyagokat érdemes választani. Nincs ez másként a bútorok esetében sem. Milyen anyagok javasoltak, hogyan válasszunk?

Strapabíró fürdőszobabútorok

A nedves helyiségekbe, így a fürdőszobákba kerülő berendezések esetében a legnagyobb veszélyt a magas páratartalom jelenti. A legideálisabb kifejezetten a fürdőszobai körülményekre tervezett strapabíró bútorokkal berendezni, amelyek hosszú élettartamot garantálnak, és megőrzik szépségüket. 

A tömörfa bútorok prémiumminőséget képviselnek, mivel az anyag szerkezeténél fogva alkalmas a páratartalom szabályozására. Ennek érdekében azonban rendszeres karbantartást igényelnek. 

Az olcsóbb fürdőszobabútor változatok laminált lapokból készülnek, azonban ezekben nagy kárt okoz a pára, a gőz, tartós, időtálló megoldást az MDF lapokból készült bútorok jelentenek. Ez az anyag változatos kialakítású, színű és mintázatú, a nedvességnek ellenálló alsó-, felső- és mosdószekrények kialakítására alkalmas. 

A tökéletes fürdőszoba

Mielőtt az új fürdőszoba kialakításába kezdesz, mérlegeld a családtagok igényeit, a rendelkezésre álló helyet, valamint tudd, hogy milyen stílusban szeretnéd berendezni. A burkolatok, szaniterek meghatározó darabjai ennek a helyiségnek, de nemkülönben a bútorok is, így hangold össze valamennyit!

A pontos méretek ismeretében indulj bútorokat választani, de ne csak az alaprajzi méretekkel legyél tisztában, hanem a víz- és áramellátás pontos helyeivel is, hiszen ezek jelentősen befolyásolhatják a bútotok típusát és elhelyezhetőségét. De ismerni kell a családtagok tisztálkodási szokásait is, a fürdő leterheltségét az egyes napszakokban, és annak ismeretében dönteni a berendezésekről. 

Magas minőségű formatervezett bútorok

Akár kis, akár nagy fürdőszoba berendezéséről van szó, a minőségi anyagok és innovatív megoldások, a formatervezett bútorok emelik a helyiség színvonalát. A Ravak fürdőszobabútorok egyet jelentenek a megbízhatósággal és a hosszú élettartammal. Nedvességálló impregnált préselt faforgácslapból készülnek megbízható, kiváló minőségű vasalatokkal, ezáltal tökéletesen működnek. 

A gyártó szanitereihez kapcsolódó koncepciós megoldások esztétikus és funkcionális egészet alkotnak, ezáltal stílusos darabjai a fürdőknek.